Ondersteuning clubs
pixel pixel Ondersteuning clubs   pixel pixel pixel
 

Ondersteuning clubs

Kennisdeling bestuurders

KNVB Kennisdagen opnieuw drukbezocht
Op zes plaatsen, verspreid over heel Nederland, vinden KNVB Kennisdagen plaats. Gastheer is dikwijls een BVO uit de Eredivisie, die de bezoekers na afloop óók welkom heet bij de thuiscompetitiewedstrijd van die dag. In totaal zevenhonderd bestuurders vergaren tijdens deze dagen kennis via diverse workshops, maar vooral door onderling ervaringen uit te wisselen.
 

Krimp

Maatregelen tegen krimp
Een blik op de toekomst leert dat het aantal inwoners in Nederland verder zal groeien. De bevolking zal echter meer richting grote steden en de Randstad trekken én sterk vergrijzen en ontgroenen. Zeker het laatste zal naar verwachting gevolgen hebben voor de KNVB en de voetbalverenigingen.
 

Kunstgras

Keuringsmodus natuurgrasvelden
De KNVB stelt via een werkgroep normen op voor (de vele, al bestaande) natuurgrasvelden. Met behulp hiervan kunnen de natuurgrasvelden een kwaliteitsimpuls ondergaan. De bond bekijkt daarbij eveneens de mogelijkheden van het aanbieden van een opleiding/cursus aan verenigingen en hun actieve leden op dit front (accommodatiespecialisten, beheerders, consuls en anderen).
 
pixel
pixel pixel Organiseren en faciliteren    pixel
pixel pixel Beleven en binden    pixel
pixel pixel Ontwikkelen en winnen    pixel
pixel pixel Samen voetballen en samen leven    pixel