Arbitrage
pixel pixel Arbitrage   pixel pixel pixel
 

Arbitrage

Scheidsrechterszaken BV

Breed opleidingsprogramma
De KNVB-afdeling Scheidsrechterszaken BV richt zich, zowel in nationaal als internationaal verband, op een voortdurende ontwikkeling en verbetering van de arbitrage en de bijbehorende opleidingen.
Nederland kent een compleet opleidingsprogramma met een leerlijn voor alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters BV, maar óók gericht op de coaches en waarnemers die hen voortdurend beoordelen en begeleiden. De opleiding richt zich, naast de technische aspecten van het arbitreren, ook op de persoonlijkheidsontwikkeling van de (assistent-)scheidsrechters en op een consistente toepassing van de leerdoelen. Met deze insteek loopt Nederland Europees en mondiaal voorop.
 

Scheidsrechterszaken AV

Verantwoordelijkheid voor sportiviteit en respect
De KNVB en de afdeling Scheidsrechterszaken willen een eerlijk en sportief verloop van alle wedstrijden in Nederland. De bond voelt een grote verantwoordelijkheid om sportiviteit en respect op en rond te velden te bevorderen en te realiseren. Hierin spelen scheidsrechters, samen met spelers, trainers en toeschouwers, een belangrijke rol.
 
pixel
pixel pixel Organiseren en faciliteren    pixel
pixel pixel Beleven en binden    pixel
pixel pixel Ontwikkelen en winnen    pixel
pixel pixel Samen voetballen en samen leven    pixel