Niet uit balans blijkende rechten en verplichtingen
pixel pixel Niet uit balans blijkende rechten en verplichtingen   pixel pixel pixel
 

Niet uit balans blijkende rechten en verplichtingen

NIET UIT BALANS BLIJKENDE RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Onderstaand zijn de niet uit de balans blijkende rechten en verplichtingen vermeld van de deelnemingen en stichtingen waarin de KNVB beslissende en/of gelijke zeggenschap uitoefent. De overige niet uit de balans blijkende rechten en verplichtingen zijn in de enkelvoudige jaarrekening van de KNVB opgenomen.

Sportlink Services B.V. is een garantiepartij voor een leaseovereenkomst ten behoeve van een computerserver. De kortlopende verplichting ten behoeve van de leaseovereenkomst bedraagt circa € 44.000.

Door Sportlink Service B.V. zijn leasecontracten afgesloten betreffende auto's voor een deel van het personeel. Deze leasecontracten hebben per balansdatum een resterende looptijd van maximaal twee jaar. De totale verplichting bedraagt circa € 43.000, waarvan circa € 28.000 binnen een periode van twaalf maanden na balansdatum vervalt.

S.S.Z. heeft ten behoeve van de exploitatie een onderhoudscontract afgesloten. Voor dit contract bedraagt de jaarlast circa € 71.000. Het contract is jaarlijks opzegbaar met een geldende opzegtermijn.

Tevens heeft S.S.Z. de verplichting bij verkoop van onroerend goed de opbrengsten aan te wenden ter aflossing van de verkregen lening.

Voetbalmedia B.V. huurt een bedrijfsruimte aan de Wilgenweg 4 te Amsterdam. De huurovereenkomst loopt tot en met 31 december 2016. De huur heeft in het boekjaar 2013/'14 circa € 33.000 bedragen. Ter zake de huurovereenkomst is een bankgarantie verstrekt ter grootte van circa € 9.000.

Door Voetbalmedia B.V. zijn leasecontracten afgesloten betreffende auto's voor een deel van het personeel met een per balansdatum resterende looptijd van maximaal drie jaar. De totale verplichting bedraagt per balansdatum circa € 30.000, waarvan circa € 15.000 binnen een periode van twaalf maanden na balansdatum vervalt.

KNVB Beach Soccer B.V. is een huurverplichting aangegaan voor een opslagloods. De jaarlijkse lasten bedragen circa € 4.000. De huurverplichtingen zijn per kalenderjaar. Het contract is jaarlijks opzegbaar met een geldende opzegtermijn.
 


pixel